Microblading

Japonska metoda vrisovanja obrvi

Uporabljamo visokokakovostne organske pigmente Swiss Color, ki ne vsebujejo težkih kovin, so netoksični in hipoalergeni.

Ta metoda je primerna za vsakogar:

  • ki si želi svoje naravne obrvi le dopolniti,
  • o za tiste, ki imajo asimetrične obrvi,
  • o za osebe, ki svojih obrvi nimajo več.


Pred vrisovanjem dlačic se strokovnjak posvetuje s stranko o obliki in velikosti obrvi, ki bodo primerne za njen obraz. Izvede se tudi poskusno risanje oblike, s katerim je moč oceniti, ali vam bo izbrana oblika obrvi res ustrezala. Šele nato strokovnjak obrvi oziroma dlačice vriše v kožo. Barvo vrisanih dlačic prilagodi odtenku vaših že obstoječih obrvi, barvi kože in las in upošteva vaše želje. Prilagodi pa tudi zaris in potek vrisanih dlačic, glede na vaše obstoječe obrvi.

Sam postopek lahko traja 1-2 uri. Predvidena obstojnost vrisanih obrvi je od enega do treh let, odvisna pa je od tipa kože in načina življenja. Prva korekcija se opravi po enem mesecu, vse nadaljnje pa se priporočajo na eno leto, za osvežitev barve.

Po tretmaju se je potrebno izogibati soncu, solariju, savni, intenzivnim treningom, zaradi potenja, raznim kozmetičnim posegom in ne sme se uporabljati kozmetike in make upa na predelu obrvi.