HIFEM Body Sculpting

Stimulator mišic

Mišice zavzemajo približno 35 % telesa in le večina shujševalnih naprav na trgu je osredotočenih na maščobo, ne pa na mišice. V nasprotju s tem je naš aparat napredna (HIFEM) visokointenzivna fokusirana magnetna tehnologija vibracij, ki neposredno stimulira motorične nevrone, tako da se telesne mišice širijo in krčijo. Energijski utrip 30 minutnega tretmaja lahko spodbudi 30.000 močnih mišičnih kontrakcij, ki maščobnim celicam pomagajo pri presnovi in jih močno razgrajujejo. Hkrati s krepitvijo mišic prinaša nove tehnološke rezultate za oblikovanje telesa. Te vrste kontrakcije ni mogoče doseči z običajno telesno vadbo.

HIFEM (high-intensity focused electromagnetic technology) naprava uporablja tehnologijo, ki sprošča visoko frekvenčno magnetno vibracijsko energijo skozi ročnike. Ta prodre v mišico do globine 8 cm in sproži neprekinjeno širjenje in krčenje mišic. Na ta način se doseže visokofrekvenčni ekstremni trening za povečanje mišic in proizvodnjo novih kolagenskih verig, ter mišičnih vlaken. Rezultat je povečana gostota in volumen mišic.

Naš aparat ima za razliko od ostalih v ročnikih vgrajeno še radiofrekvenco, ki segreva globje plasti kože. S tem posredno v koži obnovimo kolagenska vlakna in kožo napnemo in pomladimo.

HIFEM aparat ima 4 ročnike, ki podpirajo neodvisno in sinhronizirano delo, tako se lahko parametre nastavlja ločeno za vsak predel. Ročnike lahko uporablja ena ali dve osebi hkrati.

Namestijo se lahko na:

  • trebuh
  • zadnjico
  • roke
  • notranjo stran stegen
  • meča.
  •  

Tretma je primeren za tiste:

  • ki želijo hitro zmanjšanje maščobe in povečanje mišične mase,
  • ki želijo spremeniti obliko telesa,
  • ki nimajo časa za vadbo ali imajo težave pri vztrajanju in izvedbi vaj,
  • ki imajo diastazo oz. ločen rektus abdominis (za ženske po porodu).

 

Tretma je neinvaziven, varen in neboleč, brez sevanja, brez stranskih učinkov, brez potrebe za anestezijo. Prav tako med tretmaji ni nelagodja in ni potrebe po okrevanju.

100-odstotno omejeno mišično krčenje tehnologije HIFEM lahko sproži lipolizo (zmanjšanje maščobnih celic). Maščobne kisline se razgradijo iz triglicerinske kisline in se v velikih količinah kopičijo v maščobnih celicah. Koncentracija maščobnih kislin v celicah je previsoka, kar povzroči apoptozo maščobnih celic in se z normalnim metabolizmom v nekaj tednih izloči iz telesa.

Tako lahko lepotna mišična naprava HIFEM okrepi in poveča mišice, hkrati pa doseže učinek zmanjšanja maščobe.

Več mišic, hitrejše izgorevanje maščob

Mišice so drugi del telesa, ki ima največjo bazalno presnovo. Dokler se vsebnost mišic povečuje, lahko bazalni metabolizem hitreje presnavlja vaše kalorije. Ljudje z večjo gostoto mišic bodo porabili več kalorij. Zato lahko mišičasti ljudje porabljajo energijo kadarkoli, tudi med spanjem porabijo več kalorij, kot ljudje z manjšo gostoto mišic med vadbo. Če želite razviti vitko postavo, morate torej povečati mišice.

Medicinske raziskave so dokazale, da lahko HIFEM po končanem »zdravljenju« učinkovito poveča mišično maso za 16 % in hkrati zmanjša maščobo za 19 %.

Za najboljše dosežene rezultate se priporoča 6 tretmajev v razmaku na 3 dni. Pravi rezultati se pokažejo po 2-4 tednih po končani seriji več zaporednih tretmajev, zato morajo stranke biti potrpežljive.

Rezultat šestih terapij se lahko ohrani tudi do enega leta. Za vzdrževanje in daljšo obstojnost pa se priporočajo tretmaji 1x na 1-2 meseca.