O nas

V našem lepotnem salonu dajemo poseben poudarek skrbi za zdrav in negovan videz, ter dobro počutje. Vedno spremljamo nove trende in najboljše ponudimo tudi vam. Izvajamo storitve z vrhunskimi profesionalnimi proizvodi, najsodobnejšimi aparati in seveda z dobro usposobljeno ekipo kozmetičark, ki bodo zagotovo upravičile vaš obisk s pričakovanim rezultatom.

Rezultat so zadovoljne zveste stranke, ki nasmejanih obrazov in samozavestne zapuščajo vrata našega salona in se vanj z isto mero zadovoljstva tudi vračajo.
 
Poslanstvo salona je prilagoditi se želji in potrebi vsake stranke, saj je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu.
 
Vse to je salon Beauty Bar.

IRIS ZOREC

Moja strast do dela v kozmetiki se je pričela že z vpisom v srednjo kozmetično šolo. Kljub dodatnemu študiju logistike, sem vedno vedela kaj je moja prva in edina strast in vedno ostala zvesta kozmetiki – s študentskim delom med študijem in kasneje večletno zaposlitvijo. Po 10 letih izkušenj in nabiranja novega znanja v več salonih, sem sprejela najboljšo odločitev in stopila na samostojno pot. Nastal je moj Beauty Bar.

Dokaz mojega dobrega dela so zveste stranke, ki sem jih spoznala v vseh letih delovanja. V neizmerni ustvarjalnosti in kakovosti pri delu botrujejo redna izobraževanja. Po naravi sem natančna in z nepogrešljivim občutkom za estetiko. Točno vem, kaj hočem v življenju in točno to želim tudi za svoje stranke.
Svojemu poklicu sem predana s srcem in uživam pri delu, ki me resnično veseli. 

Vizitka

Sedež podjetja


NazivKozmetične storitve, Iris Zorec s.p.
NaslovGregorčičeva ulica 32, 2314 Zgornja Polskava
Davčna št.16719492

Poslovna enota


NazivBeauty Bar by Iris
Naslov

Osojnikova ulica 27, 2000 Maribor

Telefon

+386 40 161 733

Elektronska pošta

info@beautybar.si

Kje nas najdete?

Pišite nam!

Za dodatna pojasnila in odgovore na morebitna vprašanja smo Vam vedno na voljo.

Kontaktirajte nas in z veseljem Vam bomo svetovali ter Vam priporočali najustreznejšo terapijo glede na stanje in problematiko.